Finally Well Done .

Saat debaran menunggu untuk membuat presentation .Alahai sangat berdebaq okayy

Sempat berposing dulu untuk menghilangkan debaran yang sangat kencang itu ,hehe *With Fazirah Comel

With Atikah ,Agak bosan ya ketika ini .*Ayat skema okay

Today is the presentation Day, Alhamdulillah Well Done ;)

Setelah 3 bulan menjalankan latihan Industri, pada 25 Julai 2012 kami berkumpul semula untuk membuat perbentangan latihan Industri. Dan itu jugak kenangan yang terakhir di Geomatika College International..Tahniah buat kita semua .Semoga lebih berjaya pada masa akan datang. InsyaAllah dengan izin Allah SWT kita akan berkumpul semula ya pada masa akan datang. Ucapan juga untuk semua pensyarah bagi kursus kecantikan kesihatan, saya sayang anda ,segala jasa yang diberi amat dihargai. 

Pejam celik ,pejam celik sattt ja dah habis blajaq kann ,itu la dulu time nak masuk bljar dok fikir sangat bilaa la nak hbis blajar, skrg dah betul2 habis terfikir pulak alahai knpa la skejap je habiss ..haihh macam2 kann :)

Last memory at Geomatika College International ,We Love You Sir ....

Thank You,