Congratulations my friend Syafiqah.

Assalamualaikum WBT.
Tunang dah member aku sorang ni ye. Alhamdulillah, harap-harap cepat naik ke jinjang pelamin noh cik ika. Apa-apapun tahniah ye :)

Comel, Manis :)
*Gambar ika sorang je eh, gambar tunang dia tak sempat nak ambil, ni pun copy dari orang lain.hewhew

Eh,tetiba ada muka aku pulak kan.haha, Ni baru lepas bersiap-siap nak pergi pertunangan cik ika ler. Nak dijadikan cerita sebenarnya aku ni nak pergi sebagai tetamu je,konon2 nak jadi tetamu VIP la kanss. Last2 malam sehari sebelum tunang ika call suruh jadi dayang dia sebab dayang yang sediada tu cancel last minit tak dapat datang. Kenapa perlu ada dayang? Sebab tema pertunangan cik ika ni Ala-ala 'Melayu Klasik'. Wahhh Kelass kau ;)

Aikk baju lain pulak? Haa ni sampai je kt Nyonya Valley,Cyberjaya tempat ika jalankan majlis pertungannya terus tukar baju. Actually baju ni agak singkat la sebab ni ukuran badan cik dayang yang tak jadi datang tu. So aku yang kena pakai baju ni. hewhew. Lepas salin terus 'Capture' macam biasa le, LOL ;p yang bestnya baju ni dapat terus pada siapa yang jadi dayang2. Thankss ika :) yeay,dapat baju free. hehe 
Tema songket hitam *maaf, cahaya terlebih sebab panas sgt time ni.

Sempat posing dengan cik miza. Pecah rekod bila tengok miza makan sikit gi** tadi. Rasa macam nak hempuk2 kepala kt dinding bagi sedaq dari mimpi yang kurang pasti ni. Patut la nampak miza makin kuruih,diet rupanyaa. hehe *Abaikan lengan tangan baju yang singkat tu na, nasib baik pakai inner ;)

Taraaaaa, ni la Dayang2 cik ikaa. :D Kemain posing sakan aihh.. 7 Dayang cik ika. Tapi aku yang paling jauh, Kedah mari punyaa.hewhew *


Ha ini pulak antara hulu balang dari pihak lelaki. :)

Ini gambar semua sekali. *Maaf tak brapa clear la. Tak pasti pulak siapa si Photog ni.hee :)
Ha Habis ceritaa.sikit je kan. Next cerita kita tunggu pulak naa? :D


Thank you for reading - Aimaa Fauzie's