Kenduri Vs Cik Andam

Assalamualaikum WBT

Saja nak update2 photo time kenduri haritu. Nak upload kt facebook & Twitter rasa macam banyak sangat je kan. So kat blog better nampak gayanya. hewhew. Yang syioknya, aku jadi cik andam haritu.

ha, ni gambaq pembukaan. motif apa pun taktau la kan gaya2 kami ni. Semestinya memang Candid. hewhew *yang penting bulu mata aku tu asli okay :D

Kami pakai baju kuning ni tema belah pengantin perempuan. Time nie baru ja habis lepas mekapkan & siapkan si pengantin. Sempat main posing2 gitu ;p *muka aku memang tak mekap sgt dah time nie. Buruk aih :D

Cer tengok ni, Wanie (pengantin) kemainn sporting habis okayy. Syiok ouh !

Taktau kenapa aku nampak seolah-olah pejam mata. Sebenarnya bukan pejam pun.aku cuma pandang bawah ja time ni. Takpa abaikan saja okeh? :)

Iklan kejap. Masuk p la gambar2 depa nie. Nampak la ceria sikit kan kalau nk upload semua gambar2 aku ja, kang nanti ada yang boring pulak :)

Taraaaa, ni muka pengantin. Ha tengok besaq2 baru puas :)

haaa comey kan depaa :) Aku sepupu dengan si pengantin lelaki, Saja nak bagitau :)

Ha, yang gambar2 kat atas ni semua pada kenduri sebelah perempuan, yang kt bawah-bawah ni pulak semua gambaq2 kenduri belah laki, iaitu belah kami la kot. Jangan tanya awat gambaq semua huduh n macam2 gaya belaka. Apatah lagi dengan sepupu-sepupu aku semua stok gila kemera. pening betoi :D

Semestinya muka pertama mesti muka aku, Takpa, abaikan saja 2 orang disebelah itu. Anggap mereka tak wujud okeh? :D

Ha gabung dua teruih. habis cerita. Nampak macam pipi terlebih merah. Aku lani jarang pakai Blusher dah okeh, Just pakai Sophie Magic Pink.Haaa memang betoi2 pink kot.. serious Natural :) Baju pulak aku beli kat Padieka Raccolta. Promote2 sat :D

With kak Fatin. Sepupu aku jugak nie. :)

Haa yang nie jangan dok kata apa dah la naihh. memang semua jenis 3 suku.

Epa (Cousin), Ema (Aku), Umie (Adik aku), Ena (Cousin), Eda (Kak aku). Nampak tak muka kami lain2 kann? Hadoi kami sendiri pun pelik muka pakat masing-masing jauh bezaa sangat, Hat kiri skali macam Kokdiang, aku macam Vietnam, Umi macam Pakistan, Ena nampak la sikit macam Cina bukit, hat hujung tu aku compius sebab nak macam Siam pun ada, kokdiang pun ada. hmm taktau laa.hampa bagi caption la sendiri naih hewhew *Jk :D

Adik aku & Cousin aku

hat kiri kanan tu rasa macam kebetulan pulak depa dua serentak buat iklan gigi. hat tengah 2 orang ni pulak gaduh nak sembunyi gigi. Haa yang ni memang gambaq kebetulan okeh:)

Haaa rasanya cukup la kot noh aku upload gambar kenduri haritu. sebenaqnya banyak lagi.tapi mata naik lemau pula. adoii. sakgi letak banyak rasa macam boring pulak kan kan? Blog nie seumpama album-album aku je yang nak aku kongsi2. Takda niat lain pun ya. Tq hewhew

Thank you for reading, Aimaa Fauzie's