When he call me Auntie, My 1st nephew ,Furqan ;)

Muhammad Furqan Bin Mohd Hail Aniff
Picture One

Picture Two

Picture Three *with my nephew

Assalamualaikum..

Pejam celik,pejam celik dahh ada anak menakan, haishh rasa cepat betul dah digelar makcik kan ,hehe *Auntie moden okay. Nama my baby comel nie Muhammad Furqan .budak kecik nie suka sangat senyum, menangis time nak susu je hehe memang senang nak jaga.. So mmg xda masalah la nak jaga budak kecik ni.

Walaupun masih kecil lagi, tapi bila cakap je dengan dia seolah-olah dia faham apa yg kita cakap tu, Miracle sangat .Untunglaa kan si ibunya tu :) hehe & yang paling special skali pasal anak kecil furqan nie dia suka mendengar ayat-ayat2 suci Al-Quran, bila dengar je kat tv dia mesti tgk tv sampai sampai bila kita panggil2 nama dia pun dia tidak hiraukan sebab tengah kusyuk tgk tv tu ..macam faham je ...


Thank you for reading,