Bilaa la nak dapat benda-benda nie? Sob2


Pertama : Nikon 1 Pink 
Alahai very Awesome ..Please buy for me ! hehe Sebenarnya dengar orang kata nikon 1 nie picture dia sangat sharp, bukan tak bermakna camera yang lain tak elok ,Atcually okay je yang lain pun ,tapi yang ini sebab kecil ,ada zoom lagi so lebih senang nak bawa ke mana-mana. Adohai semputt makk ..sangat comel ,Nikon 1 nie terdapat dalam beberapa warna tau macam hitam ,silver dan beberapa warna yang lain. Tapi saja letak warna pink kasii kiut sikit .heheh

Kedua : Ipad (Fuhhh ! )
Benda yang kedua sudah semestinya Ipad, Alahai kalau la dapat kan ,memang tido tak lena seminggu. hehe. Dulu tak rasa minat sangat dengan benda alah ni ,entah sejak bila la hati dicuit-cuit plak oleh si Ipad ni kan, susah betul laa.. Kalau diberi pilihan mesti lah warna putih yang diidamkan ,maybe sebab putih nampak bersih ..Tapi kalau nak kata keinginan banyak lagi benda yang diidamkan tapi buat masa sekarang benda nie lah yang asyik dok terfikir-fikir,hehe . Sekian yaa As Salam ;)


Thank You For Reading,