Adore Her (Dian The Fashionista)


Dian Pelangi .
Siapa dia Dian Pelangi? Sudah semestinya seorang Fashionista.. Okay meh nak cite n kongsi2 skit, Dian pelangi nie ,salah seorang Model dan  Blogger sambilan di Indonesia, Dian nie jugak adalah seorang fashion Designer yang berasal dari South.Sekarang pula dian sambung blajar di Cairo,Mesir. memang minat sangat ngan dia, Seorang wanita muslimah sejati ,cantik ,manis, sopan..memang da Bomb & SuperB .Dia nampak sangat matured kan ,Atcually dian nie muda lagi tau, Ala muda setahun je dari aimaa, dia lahir pada 14 Januari 1991 ,muda kan? Tapi dah kahwin tauu.. Dian nie ada satu butik muslimah yang diuruskan oleh ibunya, Dian lebih terkenal lagi sebab mula menciptakan rekaan memakai tudung bawal dengan fesyen yang lebih luar biasa.Ala bila orang cantik pakai je apa pun pasti ramai yang menjadi ikutan,so No wonder lah kan andai dian adalah salah seorang yang diminati ramai. so memang respect la ..

Jom Usha lebih2 skit pic Dian Pelangi nie ;)




Gambar By Mr.Google. 
P/S : Kalau nak usha2 picture dian yang ohsemm nie silalah ke Belog Dian Pelangi okayy,Sure tengok tak berkelip-kelip mata tu ,hihi ..


Thank You,