Nak cantik ? No botox ,No Plastic Surgery !

Ehem ehem sudah pukul 3.52 am nie, tapi mata masih bulat nak menaip-naip ,ala kalau bab kecantikan memang excited sentiasa ,hehe ,Aimaa just nak kongsi je pasal kecantikan,alaaa sikit jee. Setiap wanita pasti suka akan kecantikan kan? Kalau nak cantik biarlah bermula dari dalaman dan kemudiannya dari luaran pula ,Alaa toksahh perabih duit pada benda yang mahai-mahai kalau hasilnya sama macam yang murah ni ,hehe Harini aimaa nak kongsi sikit tips2 kecantikan yang baik ,cantik untuk kulit dan kesihatan kita .Jom !


VCO Catalyst
(Virgin Coconut Oil)
Mula-mula time orang cakap produk ni bagus ,memang buat "derkk" je ,hehe tapi satu hari tue my fren ckap produk ni memang berkesan terus laju-laju je order kt supplier ,hehe Jom jom kongsi kebaikan-kebaikannya .berbaloi okayy ;) . VCO ni boleh diambil melalui 2 cara iaitu makan atau sapu. kalau anda mengalami masalah jerawat dan parut pada kulit muka, boleh sapu minyak kelapa dara ni seperti biasa di muka. Kalau nak makan pun boleh jugak. ia akan membantu proses penyahtoksikan dalam badan.


Kebaikan dan Khasit VCO ? ( Kalau untuk luaran )
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Menghasilkan tenaga segera
  • Jika disapu, ia membantu mengurangkan infeksi (kuman pada sesuatu penyakit) dan mencegah garis-garis halus
  • Mencantik, menghaluskan dan menganjalkan kulit muka dan seluruh badan
  • Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut pada kulit muka dan seluruh badan.
  • Kulit muka tidak akan berminyak lagi
  • Lenguh-lenguh dan sakit seluruh badan dapat dihilangkan.
  • Anda akan kelihatan lebih bertenaga dan bersemangat walaupun seharian bekerja
( Untuk kesihatan dalaman )
  • Meningkatkan daya tahan fizikal dan mental
  • Melindungi tubuh daripada risiko kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, penyakit ginjal (buah pinggang), hati dan lain-lain penyakit
  • Gigi yang kuat dan melindungi serangan osteoporosis (ketimbulan tulang, biasanya orang tua)
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir (wanita)
  • Mengatasi masalah monopos (wanita)
  • mencegah dan membunuh virus keputihan, serta mengurangkan senggugut (wanita)
  • Menambahkan tenaga dalaman lelaki dan wanita (kelamin)
  • Membantu sistem penghadaman dan pencernaan
  • Membantu penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
  • Membantu kesuburan wanita (hamil)
Ha banyak kan khasiatnya .Harga pula murah je ,satu botol ada 60 biji cuma harga Rm39.90 je ,sangat berbaloi-baloi okayy ,so apa lagi ,cuba lahhh ;)





Cocoa Collagen
Ini adalah satu minuman tau cuma bancuh je,perisa koko ala-ala coklat ,memang tak muak. Dulu ramai orang kata minum collagen lagi baik daripada suntik-suntik collagen ,so saja la nak try ,seminggu minum memang kulit dah mula terasa lembab ,so kalau nak tengok hasil seterusnya kena la maintain uolls hehe, Sekarang aima baru maintain dua kotak ,i set dijual 3kotak trus ,harga pun berpatutan .Bukan apa, ingat kalau benda-benda macamni dapat memberi kesan yang lebih positif ingat nak jual jugak,sebab best tau buat bisnes2 camni. tapi sebelum kita jual kita kenalah try dulu ,barulah pelanggan syiokk nak beli kan .hehe
So dua produk ni diantara produk yang terbaik n Best saller ,Aimaa dah cuma ,anda bila lagi ? hehehe nak cantikkk takk ?kalau nak hah! cuba cepat ;)


Thank You for reading,